Αφροδίτη στον Ιχθύ 11 Φεβρουαρίου – 7 Μαρτίου.

02/06/2018

 

Στις 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη αφήνει τον ανήσυχο Υδροχόο και εισέρχεται στο ζώδιο της έξαρσης της αυτό του Ιχθύ. Μία θέση που έχει να δώσει πολλά σε όσους ανήκουν στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και της γης (Ταύρος, Αιγόκερως) αλλά και στα Μεταβλητά (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες) που  θα νιώσουν έντονα την παρουσία της.

Για την Αφροδίτη ο χώρος του Ιχθύ είναι μία πολύ ρομαντική θέση που της επιτρέπει να εκφράσει στο έπακρον τα συναισθήματα της, να δοθεί και να ζήσει γι’ αυτά. Τα άτομα που κατέχουν αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη είναι συνήθως πολύ γοητευτικά και σαγηνεύουν χωρίς να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Τα ακολουθεί μία γλυκιά αύρα που καθηλώνει τους περισσότερους από όσους τυχαίνει να βρίσκονται δίπλα τους. Η Αφροδίτη εδώ επιθυμεί να ερωτευτεί χωρίς όρους και όρια. Ν’ αφεθεί στον ωκεανό των συναισθημάτων της και να τη βγάλει όπου εκείνος επιθυμεί. Σίγουρα η θέση αυτή δίνει πολύ συναισθηματικά άτομα αλλά δίνει και την έλλειψη ορίων και σταθερότητας. Μερικές φορές προκείμενου να βιωθεί ο εξιδανικευμένος έρωτας που έχει φαντασιωθεί το άτομο, παραμένει στο πλατωνικό επίπεδο που είναι ασφαλές για την εικόνα του προσώπου που τον/την ενδιαφέρει. Άλλες φορές πάλι δημιουργεί σχέση με ανήμπορα άτομα που επιθυμεί να σώσει από τις δυσκολίες της ζωής ή αντίθετα να γίνει το θύμα ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Αναμφισβήτητα είναι μία εξαιρετική θέση για την τέχνη κυρίως για τη μουσική και το χορό. Η συγκεκριμένη θέση συμβολίζει τις γοργόνες και δίνει σε άνδρες και γυναίκες πάθος για τα παπούτσια αλλά και για το μασάζ κυρίως στα πόδια.

Στη φετινή πορεία της μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ πρόκειται να γίνει μία σειρά θετικών όψεων που θ’ απογειώσει τα ερωτικά και οικονομικά όσων επηρεάζονται, δίνοντας έναν ιδιαίτερα αισθησιακό τόνο στην εποχή. Οι όψεις αυτές είναι οι εξής:

16/2/2018 Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος  6° Ιχθύ-Αιγόκερως. Αυτή δεν είναι μία όψη ερωτικού παραλογισμού και απογείωσης, αντιθέτως είναι μία όψη ευπρέπειας, ευγένειας και υπομονής. Βοηθάει τα ζώδια του νερού και της γης του πρώτου δεκαημέρου να εδραιώσουν σχέσεις, να κάνουν καλή εντύπωση και διορθώσουν τυχόν λαθεμένες συμπεριφορές των προηγούμενων ημερών.

21/2/2018 Αφροδίτη σύνοδος Ποσειδώνας 13° Ιχθύων. Η όψη του ονείρου αφού οι δύο πλανήτες της αγάπης συναντιούνται στον πιο ανιδιοτελή χώρο. Ημέρα που βγαίνουν τα πιο γλυκά και τρυφερά συναισθήματα, που είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για την αγάπη, που μπορεί να ζήσουμε τον πιο μεγάλο έρωτα αλλά και την μεγαλύτερη απογοήτευση. Κατάλληλη ημέρα για πάσης φύσεως καλλιτεχνική εργασία, ακατάλληλη για οτιδήποτε τεχνοκρατικό. Επηρεάζονται θετικά τα ζώδια τη γης και του νερού του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) που πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

25/2/2018 Αφροδίτη τετράγωνο Άρης 18° Ιχθύων-Τοξότη. Πάθος και ίντριγκα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου που καταβάλλονται από σεξουαλικές επιθυμίες που θέλουν πάση θυσία να εκφράσουν. Αν βρεθεί ο αποδεκτής αυτών των επιθυμιών όλα βαίνουν καλώς και ευχαριστιέστε την κάθε στιγμή. Αντίθετα αν δεχθούμε την απόρριψη ο εγωισμός δημιουργεί άσχημες συμπεριφορές με αποτέλεσμα τους καβγάδες. Προσοχή ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι που θα μπουν σε πειρασμό.

27/2/2018 Αφροδίτη εξάγωνο Πλούτωνας 20° Ιχθύων-Αιγόκερου. Με τη ρέντα που έχει η Αφροδίτη αυτό το μήνα δε θα μπορούσε να μην συναντηθεί και με το βασιλιά του σκότους Πλούτωνα. Μία ημέρα παράξενη που θα βγάλει σίγουρα κτητικά ένστικτα τα οποία αν χειριστούμε σωστά θα μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε το πάθος που προκύπτει από την συγκεκριμένη συνάντηση. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσουμε αντίσταση στην τάση προς χειραγώγηση και ν’ αποτύχουμε παταγωδώς. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτή τη μέρα ενδέχεται να είναι πολύ σοβαρές. Επηρεάζονται τα ζώδια της γης και του νερού του τρίτου δεκαημέρου.

1/3/2018 Αφροδίτη τρίγωνο Δίας 23° Ιχθύων-Σκορπιού. Τελευταία η θεϊκή όψη τριγώνου μεταξύ των δύο ευεργετών πλανητών,  το λιγότερο που μπορεί να φέρει είναι αισιοδοξία και καλή διάθεση. Βέβαια δεν είναι η μέρα που θα καταφέρουμε κάτι λόγω της σκληρής δουλειάς, θα μπορούσε όμως αυτό να συμβεί με τη βοήθεια της τύχης. Διασκέδαση, έρωτας, τέχνες αλλά και οικονομικές επενδύσεις ευνοούν τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου.  

Η επιρροή της Αφροδίτης στα δώδεκα ζώδια

Κριός

Αισθήματα φιλανθρωπίας και καλλιτεχνικές τάσεις είναι τα πιο σημαντικά δώρα αυτής της διέλευσης. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας εκφράζετε τα συναισθήματα αγάπης που έχετε μέσα σας. Προσφέρετε ηθικά και υλικά ενώ δεν λείπει η διασκέδαση και η παρακολούθηση καλλιτεχνικών γεγονότων. Προσοχή σε μυστικούς, παράνομους έρωτες.

Ταύρος

Μία από τις ευνοϊκότερες διελεύσεις είναι αυτή για το δικό σας ζώδιο.  Θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να ενταχθείτε σε συλλόγους ή ομάδες και να ζητήσετε βοήθεια από φίλους. Δεν αποκλείεται αυτή την εποχή ένα όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα. Ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα στους φίλους.

Δίδυμοι

Περίοδος λάμψης και γοητείας με τις οποίες μπορείτε να κατακτήσετε τους ανώτερους σας, ανθρώπους με ισχύ και άλλους σε θέσεις κλειδιά που θ’ ανοίξουν τις πόρτες για την κατάκτηση των επαγγελματικών σας στόχων. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τη νωθρότητα αυτή θα είναι μία πολύ δημιουργική, ερωτική και απολαυστική περίοδος.   

Καρκίνος

Μετά από μία περίοδο εσωστρέφειας βγαίνετε και πάλι στην κοινωνία παίρνοντας μέρος στα κοινωνικά γεγονότα που σας ενδιαφέρουν. Γνωρίζετε νέο κόσμο, ταξιδεύετε και έρχεστε σε επαφή με ξένες κουλτούρες που σας φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές. Βελτιώνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς εξ αγχιστεία και κάπου εκεί μεταξύ του πηγαίν’ έλα καραδοκεί μία καρδιά που χτυπάει για σας.

Λέων

Η Αφροδίτη μέσα στον 8ο φυσικό σας οίκο πραγματεύεται χρήματα και σεξ. Δεδομένου ότι η πορεία της μέσα από τον Ιχθύ είναι σχεδόν σπαρμένη με ρόδα θα λέγαμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να δεχθείτε βοήθεια, να πάρετε δώρα αλλά και να σας επιστραφούν χρήματα. Ταυτόχρονα μεγαλώνει και η ανάγκη σας για σεξουαλική ικανοποίηση που σας μεταμορφώνει σε μία παλλόμενη καρδιά  έτοιμη να δοθεί και να θυσιαστεί.

Παρθένος

Μια από τις καλύτερες περιόδους της χρονιάς είναι αυτή που συνδέεται με τη διέλευση της Αφροδίτης από το απέναντι ζώδιο. Στην προκειμένη περίπτωση οι επόμενες εβδομάδες για εσάς πρόκειται να σας δώσουν καταπληκτικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να εδραιώσετε νέες πολλά υποσχόμενες αλλά και να προαχθούν τα επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε οι ημέρες κοντά στην 21 Φεβρουαρίου είναι λίγο πονηρές αφού μπορεί να κρύβουν τον απόλυτο έρωτα ή την απόλυτη απογοήτευση.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αποφασίζετε να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας.  Έτσι ενδέχεται ν’ ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό του χώρου εργασίας ή ν’ ασχοληθείτε με τη δική σας ομορφιά. Αν καταφέρετε να μην υποκύψετε στον πειρασμό των γλυκών και των λιπαρών τροφών που θα σας βάλει η Αφροδίτη, τότε η περίοδος αυτή θα φέρουν αναγέννηση στο φυσικό σας σώμα. Ο ρομαντισμός υπάρχει στις σχέσεις με τους συναδέλφους αλλά και κάπου που απολαμβάνεται ή δίνεται τις υπηρεσίες σας.  

Σκορπιός

Αναμφισβήτητα είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της διέλευσης. Εγκαινιάζεται μία περίοδος 24 ημερών που το κέφι, η χαρά, η διασκέδαση και ο έρωτας βρίσκονται καθημερινά μαζί σας. Η εποχή σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για να προσπαθήσετε να πειθαρχήσετε ή να ξεκινήσετε επίπονα σχέδια. Τώρα είναι η ώρα του διαλλείματος και της ευχαρίστησης. Επίσης η εποχή είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά με τα παιδιά σας και εφόσον ανήκετε στους καλλιτέχνες η έμπνευση και η δημιουργία θα είναι μοναδικές.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ιχθύ έρχεται να επιφέρει την ψυχική ηρεμία. Παρότι θα βρίσκεται σε κόντρα με τον Άρη από το ζώδιο σας, δε θα σας στερήσει τις γαλήνιες στιγμές κάτω από την οικογενειακή στέγη.   Το σπίτι θα είναι και αυτό ένα από τα πιο σημαντικά ενδιαφέροντα σας αυτή την εποχή και πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να το ανανεώσετε και να το ομορφύνετε.  Η συναισθηματική σας ζωή σίγουρα παίρνει φωτιά αυτή την εποχή και το δεύτερο δεκαήμερο οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με έναν έρωτα που μοιάζει παραμυθένιος. Το τρίτο δεκαήμερο ζει επικινδύνως αφού κάποιες φορές επιλέγει να εμπλακεί σε παραπάνω από μία ερωτικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Με τη διέλευση της Αφροδίτης από τον Ιχθύ βλέπεται την όμορφη πλευρά της ζωής μέσα από μία ευχάριστη καθημερινότητα και καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Ιδανική περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να επιδείξετε τα ταλέντα σας καθώς και να κάνετε κοντινά ταξίδια, όπως και να διασκεδάσετε. Προσοχή μόνο κατά τις ημέρες που η Αφροδίτη θα κάνει δύσκολες όψεις μην χάσετε τα όρια και φανείτε ανεύθυνοι και ματαιόδοξοι.

Υδροχόος

Αφήνοντας το ζώδιο σας η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα των οικονομικών και της προσωπικής ασφάλειας. Αυτό το διάστημα θα επιδοθείτε μέχρι τελικής πτώσης στο σπορ που λέγεται shopping ξεπερνώντας τον προϋπολογισμό σας και αγοράζοντας αντικείμενα που είναι αρκετά ακριβά. Όμως ταυτόχρονα περνάτε και πολύ όμορφα έλκοντας δίπλα σας ανθρώπους λαμπερούς και ευχάριστους απ’ όπου δεν αποκλείεται να λάβετε πολυτελή δώρα. Στις περιπτώσεις που υπάρχει συναισθηματική ανασφάλεια η διέλευση αυτή βγάζει υπερκατανάλωση γλυκών και λιπαρών τροφών προσπαθώντας έτσι ν’ αναπληρώσουμε το συναισθηματικό κενό.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύς είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής που θα γοητεύσετε και θα ξελογιάσετε κόσμο. Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας είναι από τις πιο όμορφες περιόδους της χρονιάς.  Ανανεώνεται την εμφάνιση σας, βελτιώνεται τις σχέσεις σας, έλκεται όμορφους και ευχάριστους ανθρώπους και όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σας και να σας βοηθήσουν. Σίγουρα διαπροσωπικές σχέσεις και τα επαγγελματικά διανύουν μία πολύ καλή εποχή. Προσοχή μόνο τις ημέρες που η Αφροδίτη θα κάνει την σύνοδο με τον Ποσειδώνα γιατί θα βρεθείτε στον κόσμο της ουτοπίας  και εκεί δεν παίρνονται σωστές αποφάσεις. Ευνοούνται οι καλλιτέχνες.